Er du vores nye automekaniker?

Vi søger en dygtig automekaniker til vores værksted.

Kørlund Auto er et familieejet autoværksted i Allerød. Biler er ikke bare vores arbejde, men vores passion og vi har fokus på altid at levere en god service og høj kvalitet. 
Vi møder kunderne i øjenhøjde og forstår vigtigheden af, at kunderne er inddraget når det gælder reparation af deres biler. Vi har fokus på de nære og familiære værdier.
Hos Kørlund Auto serviceres alle bilmærker, og vi sørger derfor en mekaniker, der er klar til at prøve krafter med alle bilmærker, og yde en god service. 

Vi forventer, at du har erfaring med flere bilmærker, og har kendskab til brug af forskellige testere, Autodata og evt. au2office. Du skal have gyldigt KMO-bevis ifm. airconditionservicering. Du skal være uddannet mekaniker og have min. 3 års erfaring. Du skal have kørekort B eller derover.
Du skal være flydende i dansk skrift og tale.

Vi tilbyder en alsidig arbejdsplads med mulighed for videreudvikling af din faglighed, da vi hver dag møder mange forskellige arbejdsopgaver.Vi tilbyder sundhedsforsikring og pensionsordning til alle vores medarbejdere, og har desuden overenskomst med Dansk Metal.

Som vores nye mekaniker er det vigtigt, at du kan bevare overblikket, og vil levere en god kundeservice til vores mange kunder. Du skal være passioneret omkring det du laver, da du skal være en del af den daglige drift, og er derfor både med til at indhente tilbud, skrive nye kunder i kalenderes samt udføre arbejdet på gulvet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sanne Kørlund

 

Vil du være en del af vores team?

Ansøgning samt CV sendes til mail@korlund-auto.dk eller afleveres hos os i vores åbningstid.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sanne Kørlund på: 48 17 04 55

Modtag AutoPartners nyhedsbrev

AutoPartner sender nyhedsbreve va. 14 gange årligt med gode råd og tilbud.

Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen.

Tilmeld nyhedsbrev